Inspiration

3 SIDER DU KANSKJE IKKE VISSTE OM

spill-snes-nintendo-supermario-bros-gratis-free-online-2-3-zelda
HJELP TIL Å FINNE DEN PERFEKTE FONTEN
Om du er av den kreative typen og liker å eksperimentere med forskjellige skrifttyper, så anbefaler jeg på det sterkeste at du sjekker ut Wordmark. Den gjør hele lete-prosessen etter å finne den perfekte fonten så utrolig mye lettere.

SE GAMLE DISNEYFILMER
Jeg følte jeg hadde kommet til himmelen da jeg kom over denne herligheten av en nettside. Her fant jeg alle gamle Disney-klassikere jeg elsker, blant annet Pinocchio, Ringeren i Notre Dame og Småkryp. Filmene er på engelsk, men for min del gjør ikke det noe.

SPILL SUPER MARIO
Jeg har oppdaget en side som vil glede alle som har vokst opp med Nintendo og Super Mario Bros. På SNESFUN finner du en gigantisk oversikt over alle Super Nintendo spill og du kan selvfølgelig spille dem via pcen med en gang. Veldig avhengighetsdannende, men så utrolig gøy!

Enjoy!

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Carina Behrens 20. mai 2015 at 10:23

  Takk for tips (dette kan bli farlig for tiden min)!

 • Reply Caroline 20. mai 2015 at 12:01

  Farlig for min tid og!

 • Reply Luisa Fernanda del Mar 20. mai 2015 at 12:38

  Så gøy med slike tips! Super Mario <3 Farlig farlig, som om jeg ikke har nok tull og tøys jeg bruker tiden på :p Men det er jo gøy å gjøre litt andre ting noen ganger, ikke bare være fornuftig. Viktig å kose seg litt!

  • Reply reidunbeate 20. mai 2015 at 14:04

   Hihi, ja vi må kose oss litt også :D

  Leave a Reply

  Blogglistenhits