Beauty

MIN SMINKEKOLLEKSJON VÅR/SOMMER 2015

sminkekolleksjon1

Wow! Det har vært to sminkeinnlegg på kort tid nå, men det håper jeg dere synes er ok? Selv elsker jeg sminke og liker å teste ut nye varianter og produkter, men etter å ha sjekket min nåværende kolleksjon, er det ingen tvil om at jeg holder meg mest til to merker. Det er definitivt leppestiftene fra L’oreal jeg liker aller best, samt øyeskyggene fra IsaDora. De sitter veldig godt og fargene varer hele dagen.

sminkekolleksjon7

sminkekolleksjon3

sminkekolleksjon6

sminkekolleksjon2

sminkekolleksjon4

Når det kommer til smykker, så liker jeg ikke store, prangende kjeder, men trekkes heller mot smykker som er mer diskrè og stilsikre. Da jeg mottok det nydelige armbåndet ovenfor fra Cocoo.se ble jeg så utrolig fornøyd. Det passer meg og min smak helt perfekt og jeg bruker det hver dag for tiden.

Tips meg gjerne om noen av deres produktfavoritter. Da blir jeg glad! :)

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply kristin 20. mai 2015 at 14:24

  Mange fine favoritter her :) ! Er du tilbake på femelle, eller blogger du på blogg.no også? Ble litt forvirret nå :p

  • Reply reidunbeate 20. mai 2015 at 23:07

   Haha, jeg er tilbake på Femelle. Blogg.no ble for teit for meg å forstå seg på rett og slett. Jeg elsker wordpress. :P

 • Reply Vigdis 20. mai 2015 at 18:35

  Selv er jeg ikke så opptatt av sminke. Så lenge jeg har en god maskara holder jeg meg stort sett til den. Og en god eyeliner til «mer stasha» anledninger. Og litt pudder når jeg er trøtt. haha.
  Men den herbalife-«prinsesse-kremen» har jeg også. Jeg elsker den. Den gir så fin glød på naturlig hud, og er fin under sminke.

 • Reply Luisa Fernanda del Mar 21. mai 2015 at 09:16

  Det er så bra når man finner produkter som er gode :) Selv har jeg alltid vært forsiktig med sminke, jeg har sensitiv hud og er veldig kresen. Har ikke en haug med produkter i mitt skap, men har mine utvalgte favoritter og det er alt jeg trenger. Jeg sverger til Nilens Jord når det gjelder det meste, alt fra mascara til neglelakk. Kjempefine og rene produkter som ikke koster skjorta. Mascaraen jeg bruker derfra er veldig lik min gamle favoritt fra YSL, samme med concealeren. Neglelakkene har så masse pigmenter, trenger noen ganger å bare bruke et lag og så holder de lenge. Og kostene, åh, de aller beste!

 • Reply Therese 21. mai 2015 at 09:37

  Så flotte favoritter! Drar på jentetur i dag, så tenker det blir med en del nye produkter i sminkepungen tilbake – spørs om det ikke kanskje også blir noen nye favoritter :D

 • Leave a Reply

  Blogglistenhits