Movies

DISNEY LAGER EN TV-SERIE OM SIMBAS SØNN

«The Lion King» kommer tilbake – og denne gangen blir det bedre enn noensinne.

Jeg vet hva dere mener, men for meg, har «The Lion King» alltid vært en av mine største Disney-favoritter. Jeg liker ikke de to oppfølgerne like godt som den første legendariske filmen, men forhåpentligvis vil forventningene gjenopprettes av Simba sønn, Kion.

Du kan se en morsom forhåndsvisning av tv-serien under.

Disney har brukt de siste fire årene på å gjøre «The Lion Guard: Return of the Roar» så perfekt som mulig. Filmen er satt til debut i november i år, men TV-serien kommer ikke før i begynnelsen av 2016. I begge deler vil vi følge løveungen Kion, Simba andrefødte sønn, og hans gjeng med modige kamerater, som sammen utgjør «The Lion Guard.»

Hvis du er en småbarnsmor lik meg, som vokste opp med «The Lion King», vil du helt sikkert forstå hvor gøy dette faktisk er. Jeg kan ikke vente til min fire år gamle datter får denne serien å se på (og jeg også!)

Er dette gode nyheter, eller hva??

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits