Girl Boss

5 TEGN PÅ AT DU HAR VALGT FEIL KARRIERE

Ifølge en undersøkelse utført av Deloitte Shift Index, er hele 80% av ansatte misfornøyde med jobben sin. Passer du inn i denne kategorien? Her er 5 tegn på at du muligens har valgt feil jobb eller karriere.

Du er stadig lei og har ingen motivasjon
Vi ønsker alle å ha en jobb som motiverer og inspirerer oss til å gjøre det bra. Hvis du er i en retningsløs jobb eller føler at du aldri vil få muligheten til å vise ditt sanne potensiale, kommer du nok over tid til å føle deg veldig ulykkelig.

Du gruer deg til å gå på jobb
Lar du alarmen slumre så lenge som mulig om morgenen, samtidig som du gruer deg til å gå på jobb? Joda, dette kan skje med oss ​​alle av og til, men hvis det utvikler seg til å bli en vane, bør du kanskje begynne å lete etter en annen jobb?

Du føler ikke glede over å oppnå ting
Å være i stand til og ønske å skape positive resultater er en svært viktig del av alle yrker. Hvis du har mistet denne viktige gløden og inspirasjonen helt, så kan du faktisk bli betraktet som en ubrukelig ansatt.

Du føler deg fanget
Kjenner du konstant på følelsen av å være fanget når du er på jobb, som om du aldri vil klare å komme deg unna? Lytt til kroppen din, ta deg en time out og virkelig vurder om du bør fortsette i jobben din. Slike negative følelser kan føre til stress, noe som igjen kan føre til alvorlig psykisk sykdom.

Du er ikke enig med arbeidsplassen sine verdier
Hvis du føler at jobben ikke representerer verken dine verdier eller meninger, så vil det automatisk føre til en intern konflikt. Du vil da utvikle en form for avsky for arbeidsplassen din, og deg selv hvis du fortsetter å jobbe der. Alle fortjener å få jobbe i et miljø der de kan være seg selv og trives sammen med sine kolleger.

Kjenner du deg igjen i noen av punktene ovenfor, eller er du en av de heldige som faktisk har en jobb du virkelig liker?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits