Movies

NY SERIEANBEFALING: «THE FOSTERS»

Det er ikke ofte jeg kommer over nye tv-serier som fenger meg, men dette klarte «The Fosters» å gjøre fra første episode. To sesonger er tilgjengelig på Viaplay, så nå har du muligheten til å sitte i timevis med en fantastisk fin serie.

I «The Fosters» følger vi et lesbisk par med tre barn i tenårene, som plutselig befinner seg i en situasjon hvor de velger å ta til seg to fosterbarn til. Dette er et skikkelig familieshow som byr på både latter og tårer. Du blir veldig fort glad i karakterene i serien og du får muligheten til å lære mye i løpet av alle tre sesongene. En perfekt serie for alle foreldre som gruer seg til tenåringstiden. Haha.

Serien har stort fokus på at det å være annerledes er helt ok og at det skal både aksepteres og respekteres. Siden det er noe jeg bryr meg veldig lidenskapelig om, er det kanskje ikke så rart at «The Fosters» falt i smak hos meg. Dette er en utrolig inspirerende serie som jeg mener alle burde få med seg.

Følg denne linken for å begynne å se første episode med en gang. Kos deg :)

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits