Girl Boss

HVORFOR ALLE NÅ VIL VÆRE SIN EGEN SJEF

Å være sin egen sjef har de siste årene blitt et stort fenomen, og da snakker jeg ikke bare om her i Norge. Flere ønsker å satse på seg selv og ta sjansen på egen bedrift, noe jeg virkelig oppfordrer.

Spesielt blant unge kvinner har dette blitt veldig populært og det er selvfølgelig kreative bedrifter jeg legger mest merke til. En god del bloggere har begynt å tjene en del, noe som fører til at de starter egne enkeltmannsforetak, og noen velger (som meg) å utvikle den til nettbedrifter hvor ting/produkter selges.

Hvem vil vel ikke kunne bestemme arbeidstiden sin selv og ha mulighet til å være hjemme mer med barna, samtidig som de får lov til å jobbe med noe de elsker? Det er absolutt ikke vanskelig å forstå hvorfor flere personer velger å starte for seg selv. Mange har blitt så opphengt i å konkurrere med hverandre at de glemmer å nyte jobben og livet sitt.

Ta det med ro – om du står på og er tøff nok skal du se at det er plass til oss alle sammen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply kristin 30. august 2015 at 20:48

  Det er så gøy at det faktisk går an å skape noe helt selv og kanskje være så heldig at man kan leve av det! Jeg elsker å designe, ta bilder og skape noe for andre – tenker ikke i det hele tatt på å konkurrere med andre, men på å være kreativ, skape noe og være til inspirasjon :D Det er så gøy dette som vi driver med !

  • Reply reidunbeate 31. august 2015 at 17:26

   Ja, det har jeg forstått Kristin. Du virker ikke fokusert på å konkurrere og det er SÅ bra!! :) Du er så utrolig flink og motivert, så jeg VET at du kommer til å skape en bedrift du kan leve av! ;) <3

 • Reply Stine Friis 16. oktober 2015 at 17:44

  Jeg har vært frilanser i et år nå, og trives kjempegodt! Det er noe med det å få bestemme over min egen tid som tiltrekker meg. Jeg står jo opp og har vanlige arbeidsdager som alle andre. Men om jeg føler for å gå på museum fordi det kan være til hjelp har jeg større frihet til å gjøre det – enn om jeg var bundet til et kontor hele dagen. Det er en del usikkerhet knyttet til det, men jeg har fremdeles god tid til å bygge opp en kundebase før jeg er ferdig med utdanningen :D Og nå skal jeg følge bloggen din for masse pepp! :D :D

 • Leave a Reply

  Blogglistenhits