Interior

MITT NYESTE INTERIØRKJØP

VALJE vegghylle fra IKEA

I gårsdagens oppsummeringinnlegg av forrige uke nevnte jeg at mitt beste kjøp var en hylle fra IKEA. Vel, tada, her kan dere se skjønnheten! Jeg har lenge savnet noe annet enn bare bilder og print å ha på veggene, så denne hyllen ble et friskt innspill blant alle sitatene. Den kostet faktisk bare 295kr i fargen hvit lerketre, noe jeg synes er råbillig for en så flott hylle.

IMG_2738

Et av rommene måtte jeg selvfølgelig bruke til oppbevaring av bøker. Dette er bøker jeg fremdeles ikke har lest, men som står på leselisten min frem til nyttår. Jeg kjøper jo bøker oftere enn jeg rekker å lese de ferdig, noe som har begynt å føre til litt plassmangel. Hihi.

Hva er ditt favorittmøbel hjemme? Er du like hekta på bøker som meg?

1
Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Angela 7. september 2015 at 18:41

  De er så flotte de hyllene. Kjempe flott med det du hadde i også! :-)
  Ha en fin kveld!

  • Reply reidunbeate 8. september 2015 at 13:00

   Tusen takk for det Angela! :) Ha en fin dag :)

 • Reply Carina Ustad 9. september 2015 at 18:43

  Så fine hyller :) En kjempefin måte å vise frem bøker på istedet for å ha de i en kjedelig bokhylle :)

 • Leave a Reply

  Blogglistenhits