Other

EN BOKSERIE JEG ELSKER OG ANBEFALER

Dag 4 av 30 day blog challenge.

Dagens utfordring ble ikke vanskelig for meg i det hele tatt. Det var ingen tvil om hvilken bokserie jeg skulle gi oppmerksomhet til. Faktisk har jeg allerede blogget om disse bøkene tidligere også, men det er noen måneder siden nå. Bøkene jeg prater om er «Addicted to you»-serien av Krista & Becca Ritchie. Har lånt noen avdrag fra det gamle blogginnlegget mitt for å vise hva jeg mener om bøkene.

Denne erotiske bokserien er unikt noe annet jeg har lest tidligere og jeg forelsket meg helt i bøkenes komplekse og intense kjærlighetshistorie.

Serien består av fem bøker, «Addicted To You«, «Ricochet«, «Addictet For Now«, «Thrive» og «Addicted After All«. Denne serien mener jeg faktisk er hundre ganger bedre enn «Fifty Shades» trilogien og det mener jeg som et stort kompliment («Addicted» bøkene inneholder verken S&M eller voldelig sex).

Du bare lese «Addicted» bøkene – Jeg lover, du vil bli helt hekta! ;)

// Inneholder annonselinker

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Luisa Fernanda del Mar 17. september 2015 at 21:33

  Supert med boktips nå som høsten virkelig er i oppsving. Jeg har aldri hørt om disse bøkene før. Er i grunnen utrolig dårlig på å lese bokserier. Tore Renberg sine og Harry Potter er alt jeg har lest av serier. Skal sjekke disse ut :)

  • Reply reidunbeate 20. september 2015 at 14:35

   Hvis du liker litt erotikk, så er disse perfekte. ;) Hihi

  Leave a Reply

  Blogglistenhits