DIY

DIY: LAG DIN EGEN HALLOWEENMASKE

diy-create-your-own-halloween-mask-skull-color-page-kids-easy-free-printable-download-1

diy-create-your-own-halloween-mask-skull-color-page-kids-easy-free-printable-download-3

diy-create-your-own-halloween-mask-skull-color-page-kids-easy-free-printable-download-5

BØ!

Nå er det bare 30 dager igjen til Halloween (iiik) og her i huset skal vi sørge for å «feire» skikkelig i år. I fjor ble det ikke en gang noen knask eller knep runde, men det skal vi gjøre godt igjen for i år – uansett vær, hehe!

De skumle kostymene og maskene er noe av det aller morsomste med Halloween (bortsett fra masse godterier da så klart), men i stedet for å bruke penger på å kjøpe et splitter nytt kostyme i år, har jeg og fireåringen laget egne hodeskalle-masker. Vi satt i flere timer og koste oss med fargelegging i går mens stormen raste ute. Kjempekoselig og enkel DIY som alle barn vil glede seg over å få være med på.

Vi ordnet et håndfeste på maskene ved å bruke papirsugerør, noe som fungerte helt supert. Miley ville til og med ta med seg en maske i barnehagen i dag for hun bare måtte vise den frem til alle sammen, hihi.

Du finner 4 masker til nedlastning på bloggen til Jill helt gratis!

Nå har dere en god idè til hva dere kan finne på med småtrollene deres denne helgen.

God helg! :)

diy-create-your-own-halloween-mask-skull-color-page-kids-easy-free-printable-download
0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits