Interior

HØSTSTKOS MED MUUTO LOOM

pledd-muuto-loom-gul-lykkeoglukas-nettbutikk-2

For en uke siden inngikk jeg et samarbeid med den utrolig flotte nettbutikken, Lykke & Lukas.
Jeg er en av veldig få bloggere som har fått muligheten til å samarbeide med dem, så jeg føler meg virkelig beæret. Lykke & Lukas har to fokusgrupper i butikken sin, nemlig barneklær og interiør, noe som passer helt perfekt på min blogg.

Selv om jeg har veldig lyst til å skrive om de herlige julenyhetene som har kommet inn, føler jeg det blir litt for tidlig enda. Derfor velger jeg heller å vise frem mitt flotte Loom-pledd fra Muuto. Er det ikke fint? Loom er et mykt pledd i håndvevd bomull, designet av Simon Key Bertmann. Det kommer i fem forskjellige farger: Grønt, grått, gult, rødt og oransje.

– Du kan bruke rabattkoden «REIDUNBEATE» som gir deg 20% på alle barneklær.

Denne høstsesongen er det mange som har valgt å invitere gult inn i hjemmet sitt, noe som passer perfekt med tanke på at bladene nå skifter farge fra grønne til gul og oransje ute. Jeg gleder meg som en unge til å tenne lys og tulle meg inn i dette pleddet i kveld.

Denne helgen holder Lykke & Lukas giveaway i nettbutikken. Alle kunder som handler for 500kr får med en overraskelsesgave til en verdi av 250kr.

Samarbeid

pledd-muuto-loom-gul-lykkeoglukas-nettbutikk-3
0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits