Parenting

ET SUKKERSØTT JULEGAVETIPS FOR SMÅ BARN

barneglede-togbane-jente-sett-rosa-lilla-nettbutikk-julegave-barn-tips-2

barneglede-togbane-jente-sett-rosa-lilla-nettbutikk-julegave-barn-tips-1

Eventyrland togsett i rosa og lilla.

Nettbutikken bak dette herlige julegavetipset er en ny samarbeidspartner her på bloggen, noe jeg både er glad og veldig stolt over. Fantastiske Barneglede.com er virkelig selve himmelen for små barn (og mor, hihi). De tilbyr det lille (sukkersøte) ekstra og sørger alltid for god service. I dag fikk de til og med inn noen flotte julenyheter til sine populære togbaner også.

Dere kan tro fireåringen min ble glad da hun ble overrasket med et rosa og lilla togsett i posten. Hun lekte med det i timevis og det er ingen tvil om at hun har fått seg en ny favorittleke. Bare det at den faktisk var rosa gjorde jo at det ble litt ekstra stas. Definitivt den fineste togbanen jeg har sett i alle fall. Det koster bare 449kr og jeg vil påstå at det er den perfekte julegaven for små barn i alderen 3 – 6 år.

Hadde dette togsettet vært noe for barnet ditt også?

Psst.. Sjekk ut det flotte nissetoget blant nyhetene også. :)

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Veronica S 19. oktober 2015 at 17:54

    Kjempesøtt! Husker jeg digget togbane da jeg var liten

  • Leave a Reply

    Blogglistenhits