Inspiration

FINE TING PÅ EN ONSDAG

Gult pledd fra Muuto (utsolgt, men finnes i andre farger) og nydelig rosa fat fra Miss Etoile.

Smilte bredt da jeg mottok to nye putetrekk og et knallgult sidebord fra Ellos i dag, noe som forandret hele stuen til det bedre. Farger gjør meg glad.

Jeg har omsider klart å bli ferdig med hele 5 sesonger av «The Walking Dead» og jeg nekter å se neste sesong før den er helt ferdig i USA. Rett og slett fordi jeg ikke klarer å torturere meg selv på den måten, haha. I stedet har jeg utfordret meg selv til å se på «American Horror Story», noe som bare etter et par episoder ga meg mareritt. Ikke misforstå meg, serien er råbra den, men fy søren, så creepy. Jeg må jo se den ferdig.

Fikk endelig kjøpt herlige vintersko til Miley hos Lekmer.no. De har stort OKTOBERTILBUD gående, så anbefaler deg å stikke innom der for å gjøre et kupp!

Pannekaker til middag har blitt bestilt av fireåringen, noe som alltid er kjempegodt. Nam!

Denne råsexy kalenderen av kjekke brannmenn.. Oh-My-God!

Alle fine mailer jeg har fått i løpet av de siste dagene. Jeg setter pris på hver og en av de og lover at jeg skal svare dere alle sammen! Tusen takk for at dere motiverer meg til å fortsette. :)

Det er vel ingen som ikke har fått med seg den nye låten til Adele nå? I så fall har du gått glipp av noe magisk. Videoen varer i hele seks minutter, men den tiden bør du absolutt sette av akkurat nå. Trykk play, len deg tilbake og nyt «Hello».

Følg meg på Instagram | Facebook | Bloglovin

Annonselinker

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Anita Fosen 28. oktober 2015 at 14:57

    Ååh så mye fint da, håper du får en super dag videre! :-D

  • Leave a Reply

    Blogglistenhits