Interior

UPDATE: VÅRT FARGERIKE HJEM

yellow-table-gult-bord-ellos-nettbutikk-neon-fargerikt-hjem-dekor-4

yellow-table-gult-bord-ellos-nettbutikk-neon-fargerikt-hjem-dekor-2

I dag hadde jeg veldig lyst til å vise dere hvor fint og fargerikt det har blitt her hjemme. Det er ingen tvil om at jeg stortrives i disse nye omgivelsene i alle fall. Kjenner jeg blir i godt humør bare av å se meg rundt, haha. Noe av det jeg er mest fornøyd med er det gule sidebordet fra Ellos og det andre stilige bordet fra DrLykke. Ble kjempekoselig her på grunn av disse to (billge) småmøblene.

I bakgrunnen på det øverste bildet kan dere også skue de flotte Hay-boksene jeg fikk i posten forrige uke. Jeg hadde store planer for hva jeg skulle gjøre med de, men fireåringen kom meg i forkjøpet og har nå tatt i bruk alle sammen, hihi.

Nå skal jeg hente Miley litt tidligere i barnehagen enn vanlig, for vi er nemlig invitert på fiskeboller til oldemor og oldefar. :)

Follow

Lik bloggen og nettbutikken på Facebook – https://www.facebook.com/Epicdesignprint/

Annonselinker

Følg meg på Instagram | Facebook | Bloglovin

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Luisa Fernanda del Mar 29. oktober 2015 at 13:51

    Så herlige farger! Blir skikkelig glad av alt ?

  • Reply Anita Fosen 29. oktober 2015 at 14:29

    Så utrolig fint! :-D

  • Leave a Reply

    Blogglistenhits