Parenting

BUTIKKEN MED KULE OG RIMELIGE BARNEKLÆR

«My little pony»-sokker for bare 49 kroner, gode joggebukser til 79 kroner pr stk og søte nattkjoler på tilbud for bare 129 kroner. Det høres nesten for godt ut til å være sant eller hva? Dette er nok garantert veldig overkommelige priser for de fleste foreldre, meg selv inkludert.

Jeg får ofte hyggelige kommentarer når det kommer til fireåringen min sine klær, både i barnehagen og ellers, noe som er utrolig gøy. Jeg mener at alle farger er «lov», uansett kjønn. I vårt hjem er det ikke noe som heter jentefarger og guttefarger. Faktisk er blå en av de mest dominerende fargene i kleskommoden til datteren min, på lik linje med rosa og lilla.

Selv om jeg ofte handler/får sponset klær fra KappAhl, Lndex og H&M, er det definitivt nettbutikken til Ellos som blir mest flittig brukt. De har et gigantisk utvalg, lave priser og rask levering. Jeg har aldri blitt skuffet etter å ha kjøpt barneklær hos dem, så det er uten tvil en nettbutikk jeg anbefaler om du vil spare penger på kjøp av barneklær.

Direktelinker til plaggene ovenfor: Strømpebukser, 7-pack truser, strikket gul genser, mønstret nattkjole/rosa, joggebukse, genser/Frost, genser/Minions, 2-pack «My little pony»-sokker og Frost-nattkjole.

Følg meg på Instagram | Facebook | Bloglovin

Adlinks

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits