Parenting

SÅ UHELDIGE VI SKULLE VÆRE NÅ..

Hei hei alle sammen.

Dårlige nyheter fra min kant i dag. Både jeg og Miley har nemlig blitt smittet med omgangssyken, så vi er som to slappe fisker begge to. Miley ser heldigvis ut til å rette raskt, men jeg tror ikke jeg er så heldig dessverre, buhu.

På grunn av dette vil det muligens bli litt stilt her inne i dag og i morgen, men jeg lover å komme sterkt tilbake. I mellomtiden håper jeg dere deltar på de tre konkurransene jeg har gående. De to første med Holmegaard og Sirkus Shooping foregår på Facebook, mens den tredje med Lindex er på Instagram (@fargerikt_grunderliv).

Tvi tvi – Hejdå!

Følg meg på Instagram | Facebook | Bloglovin

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Helene 13. november 2015 at 16:48

    Huff, hørtes ikke godt ut! Masse god bedring✨?

  • Leave a Reply

    Blogglistenhits