Inspiration

FINE TING PÅ EN TORSDAG

I dag er jeg i et veldig tankefullt, litt trist humør. Jeg synes det er så mye fælt som skjer rundt om i verden og jeg kjenner faktisk at jeg begynner å bekymre meg for at noe kanskje skal skje her i Norge igjen. Politikere spår at det er en ny verdenskrig på vei, noe som får meg til å fryse kaldt nedover ryggen. Det er ikke en sånn verden jeg vil at datteren min skal vokse opp i. Barn fortjener å være trygge og vi som foreldre skulle ikke behøve å bekymre oss for umenneskelige, kalde terrorister.

Siden denne dagen har blitt okkupert ved å tenke «hva hvis», vil jeg nå heller bruke dette innlegget til å fokusere på de positive tingene i livet mitt.

Det største som skjer i livet mitt akkurat nå må vel være at bloggen min endelig begynner å ta helt av. Etter nesten et helt tiår som blogger føles det som en stor klapp på skulderen at jeg omsider har klart å oppnå dette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle samarbeidspartnere jeg har fått de siste tre månedene. Dette er helt vanvittig gøy!

Så og si alle av årets julegaver er kjøpt, bortsett fra to stykk som jeg sliter veldig med. I år har jeg virkelig prøvd å finne gaver som jeg vet familie og venner ønsker seg, men disse to ønsker seg jo ingenting. Huff, veldig vanskelig. Vurderer å ta med fireåringen en tur til Trondheim for å ta en liten shoppingrunde der.

Det skulle nesten ikke vært lov å kose seg så mye som det jeg og Miley gjør om etter barnehagen. De siste kveldene har vi tullet oss inn i myke pledd og sett den nye «Minions»-filmen og gode, gamle «Pusur». Med en gang det begynner å mørkne ute, er jeg snar til å tenne telys overalt. Det er uten tvil det jeg liker aller best ved denne mørketiden. I dag har jeg i tillegg fått tilsendt et utrolig fint Voluspa
-lys fra NordicFeel
(sponset), så jeg gleder meg maks til å tenne lys i kveld, hehe.

Jeg har endelig sett ferdig alle sesongene av «American Horror Story» og beregner meg selv nå som mindre lettskremt enn før, haha. Skrekk-sjangeren på Netflix har gitt mersmak og jeg har derfor nå begynt å se «Bates Motel», en serie jeg foreløbig synes er sånn passe midt på treet. Kom gjerne med anbefalinger på andre skumle tv-serier. I love it! ;)

Følg meg gjerne på Instagram | Facebook | Bloglovin

Bildekilde: Ukjent/Pinterest

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Caroline 20. november 2015 at 16:49

  Om du ikke har sett Supernatural så se den!

  • Reply reidunbeate 20. november 2015 at 21:29

   Åh, det er en STOR favoritt!! :D

  Leave a Reply

  Blogglistenhits