Parenting

EN KJOLE VERDIG EN PRINSESSE

lindex-my-party-vintage-kids-kampanje-samarbeid2

lindex-my-party-vintage-kids-kampanje-samarbeid3

Denne uken fikk vi tilsendt helt fantastiske flotte klær fra Lindex og dere kan tro Miley ble glad da hun fikk se denne nydelige kjolen. Øynene henne lyste opp og jeg tror aldri jeg har sett smilet hennes så bredt, hehe. Enda bredere ble det da hun fikk øye på prinsessekrone-diademet.

Ja, dette flotte antrekket førte faktisk til et lite trassanfall her i morges. Hun nektet å ha på seg noe annet og etter nesten en halvtime med tårer, skriking og «vææær så snill da mamma», så trakk jeg på skuldrene og ga meg. Choose your battles, sier jeg bare. Denne var ikke stor nok for meg akkurat i dag, hehe.

Anbefaler virkelig alle å sjekke ut hele My Party-kolleksjonen til Lindex. Der kan du finne et stort utvalg av rimelige og flotte pynteklær til både jul og nyttår.

Samarbeid

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits