Interior

NY FAVORITT: «VEGA» MAGASINHYLLE FRA FOXY POTATO

potato1

Hvor utrolig flott er ikke denne magasinholderen fra Foxy Potato? Jeg elsker den!

«We’re not designers – we just love to create,» forteller skaperne av Foxy Potato på sin nettside, noe jeg personlig kjenner meg veldig godt igjen i. Det er så inspirerende og gøy å se at folk satser på ting de virkelig brenner for og klarer å oppnå noe så fantastisk fint.

«A minimalistic and spacious wall-mounted magazine rack – sending a nostalgic thought to the classic plate rack. Fill it up with your favourite books, magazines and newspapers. Handy and good-looking at the same time.»

I løpet av Desember vil en av dere lesere få muligheten til å vinne akkurat en slik magasinholder, så dere må følge godt med neste måned når julekalender starter! For å ikke gå glipp av noen premier bør dere for sikkerhetsskyld følge Facebooksiden min. Linken finner dere nedenfor. ;)

Følg meg gjerne på Instagram | Facebook | Bloglovin

Sponset

1
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits