Parenting

KLÆR SOM LAR BARN VÆRE BARN

Nydelig nattkjole med hjerter fra Polarn O. Pyret, kuleteppe fra Nepaldo

I dag var det planleggingsdag i barnehagen, noe som førte til en skikkelig kosedag her hjemme. Miley hadde på seg sin nye nattdrakt fra Polarn O. Pyret helt til klokken fem i dag, mens jeg fortsatt sitter her i kosebuksa mi, hehe.

«Klær som lar barn være barn», står det så fint skrevet på nettsiden til Polarn O. Pyret, noe jeg virkelig må si meg helt enig i. Nå er det ingen hemmelighet at jeg er en stor forbruker av kjeder som H&M, Lindex og KappAhl, men jeg vil gjerne få frem at det er en stor forskjell når det gjelder kvalitet på klær fra disse kjedene og plaggene til Polarn O. Pyret.

Nå har de lansert mange herlige nyheter i butikken sin, blant annet med flotte julekjoler, varmt ullundertøy og fargerike nattdrakter.

En annen ting jeg liker er at de har stort fokus på unisex. De har et åpent sinn og tenker ikke på rosa og blå som jente og gutt. Dette er noe jeg vil få fireåringen min til å forstå også. Det er ikke noe som heter gutte -og jentefarger. Alt er bare farger!

«Vår ambisjon er å lage den beste skalljakken, knestrømpen, t-skjorten eller solhatten. Hvem som skal ha hva, og i hvilken farge, får du bestemme. Fine klær som tåler ville leker er noe som både gutter og jenter trenger.»

TIPS: I dag har Polarn O. Pyret 20% rabatt på hele sitt sortiment – Løp og kjøp!

Følg meg gjerne på Instagram | Facebook | Bloglovin

Sponset nattkjole

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits