Beauty

EKSKLUSIVT KRYSTALLSMYKKE I JULEGAVE

IMG_0135

By Henneberg er et dansk designermerke som kun produserer de mest eksklusive smykker av vakre Swarovski-krystaller. Når du bestiller smykker får du i tillegg en lekker gaveeske med i kjøpet, noe jeg mener er et ekstra pluss siden det da blir litt mer stas å pakke opp. Armbåndet jeg fikk tilsendt heter «Sofie» og har to Swarovski-charms i gull og krystall på seg. Akkurat passe glamorøst til hver-
dagsbruk så godt som til fest. Det koster 595DKK, noe som tilsvarer cirka 750 norske kroner.

Etter min mening er dette en nydelig (og romantisk) julegave, så dere jenter bør sørge for å hinte litt ekstra til kjæresten nå før det er for sent. Siste utsendig av pakker er 16. Desember og det er jo bare to dager til, hjelp, tiden flyr!

Sponset

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits