Interior

BEDRE PLASS MED NYTT, LEKKERT STUEBORD

Jeg har lenge irritert meg over det store firkantede stuebordet, så det føles som et mirakel å endelig få «kastet» det ut av huset, hehe. Nå har oppholdsrommet vårt fått et unikt og råstilig rundt bord fra Skandinavisk Hjem (sponset) og jeg er fornøyd! Det passer helt perfekt sammen med kuleteppet fra Nepaldo (sponset). Vi har det i fargen «light grey» i størrelse 140cm, noe som er mer enn stort nok til den lille stuen vår.

skandinaviskhjem-nepaldo1

Giveawayen av goodiebagen med Nicholas Vahè-produkter har forresten blitt forlenget frem til torsdag. Dette er på grunn av at mange har hatt mye trøbbel med Instagram denne helgen.

Nå er planen å dra på butikken for å kjøpe mer gulvmaling, slik at jeg kan få gjort meg helt ferdig med stuegulvet før jul. Herregud, så utrolig treg jeg er. Senere blir det risengrynsgrøt til middag, innpakking av de siste julegavene og masse Miley-kos.

Ønsker dere alle en kjempefin tirsdag!

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Angela 15. desember 2015 at 18:54

    Åååh, så fint det bordet var. Sikkelig stilig! Og så må jeg bare si at jeg elsket teppet! Perfekt!

  • Leave a Reply

    Blogglistenhits