Personal

Du er alt jeg ønsker meg til jul

Fireåringen har sovnet for natten og jeg blir som vanlig sittende oppe for meg selv, bom alene. Dette får meg som vanlig til å tenke på han jeg virkelig falt for i sommer. Han jeg til og med var forelsket i da jeg var yngre, som i alle år har gitt meg sommerfugler i magen og som på kort tid fikk meg til å bli en stor Marvel-fan. Han jeg så klart greide å rote til absolutt alt med..

Ikke bare skulle jeg gjerne blitt bedre kjent med ham, men det hadde vært fint å kunne vist ham noen andre, litt mer positive sider av meg selv også. Ikke bare den nevrotiske, usikre, smågale og stressa versjonen.. Huff.

Er det èn ting jeg virkelig ønsker meg til jul, så er det en ny sjanse hos ham, uten tvil. Jeg tror nemlig vi to kunne vært bra for hverandre.

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits