Christmas

BARE TRE DAGER IGJEN TIL JULAFTEN

IMG_02591
IMG_0277
Hei alle sammen!

Da kan jeg trygt si at julestemningen har kommet for fullt hos meg. Straks lysene tentes på juletreet fikk jeg sommerfugler i magen, akkurat slik som da jeg var liten jente. Dere som ikke har barn enda har virkelig mye å glede dere til. Julen blir så mye mer magisk og spesiell når man er forelder.

Åh, dette skal bli en fantastisk jul!

Nå går turen opp til mamma for en hel kveld med brettspill og moro med mamma, pappa, storesøss, lillebror og min nye, flotte «svigerinne» :) Nå starter julefeiringen for min del!

Husk å følge meg på Instagram for enda flere oppdateringer – @epicdesignshop

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Marlene 21. desember 2015 at 16:39

  Så fine bilder Reidun! :-) Her er det ingen julestemning, ute er det høst / vår og ikke har vi plass til juletre her vi er nå. Men håper den kommer når vi kjører over fjellet med julemusikk på, klar for å feire julaften hos familien min :-D <3

  • Reply reidunbeate 22. desember 2015 at 15:31

   Åh, så koselig kommentar fra deg. Nå ble jeg kjempeglad. :) Håper du får masse julestemning på vei over fjellet og at du koser deg masse med familien din!! <3 Krysser fingrene for at du får noe du ønsker deg til jul også! ;) <3

  Leave a Reply

  Blogglistenhits