Interior

AZURE NIBEN – FOR LITT HVERDAGSGLAMOUR

triwa-niben-watch-yay-plate-buddyandbear-design-letters-candy-bowl-1

TRIWA tilbyr gratis frakt internasjonalt og kun 2-5 dager leveringstid!

triwa-niben-watch-yay-plate-buddyandbear-design-letters-candy-bowl-5
Nydelig blikkfang i turkis og rustfritt stål.

triwa-niben-watch-yay-plate-buddyandbear-design-letters-candy-bowl-4

Trekantfat fra Design Letters finner du hos Handlegaten.no.

Denne vakre klokken fra TRIWA tar virkelig pusten av meg. Hver gang jeg ser ned på den begynner jeg å smile og jeg kan ikke fatte at den faktisk er min. Jeg mener, har dere noen gang sett noe så lekkert? Klokken har fått navnet «Azure Niben«, noe som får den til å høres nesten like nydelig ut som den er i virkeligheten. I visse tilfeller kan faktisk lykke kjøpes for penger, hihi.

__________________________________________________________________________________________________________

Jeg har forresten hatt en utrolig fin julefeiring sammen med familien og ser frem til en uke til med avslapping, brettspill, latter og god mat. Jeg ble veldig glad for alle gavene jeg fikk i år, blant annet en høytaler fra SACKit som jeg har ønsket meg lenge. Det gledes allerede til neste jul!

Håper dere alle har det fint og koser dere like mye som meg. God jul!

Sponset

triwa-niben-watch-yay-plate-buddyandbear-design-letters-candy-bowl
0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits