Personal

Spørsmål og svar for det kommende året

Kuletepper fra Nepaldo (sponset)

Hvilken uvane skal jeg forsøke å kvitte meg med? Til tross for at det er da jeg er mest effektiv, så skal jeg slutte å være våken langt utover nettene. Det ødelegger både døgnet og humøret. Fy fy!

Tre bøker jeg har skikkelig lyst til å lese? Jeg har satt meg et (urealistisk) mål på å lese minst 50 bøker i løpet av året, hehe. Det er mange, I know, men jeg håper å klare det. Noen av bøkene jeg har lyst til å lese er blant annet «The Lunar Chronicles» av Marissa Meyer og oppfølgerne til «The Body Finder» av Kimberly Derting.

Noe stort jeg ser frem til? Adele i Telenor Arena!

Skal vi reise noe i 2016, når og hvor? Jeg har så veldig lyst til å reise til Rhodos i år også. Det har blitt en tradisjon å ta en tur dit hver sommer, så jeg skal forsøke å få til det på et vis. Andre steder jeg gjerne vil ta med Miley på ferie er Mallorca og Kreta, da hun aldri har vært med dit tidligere og det er perfekte steder for småbarnsfamilier.

Hva skal jeg prøve å bli flinkere til? Kutte ned på all brusen og heller drikke mer vann!

Hvilke langsiktige mål vil jeg oppnå i år? I 2016 har jeg bestemt meg for å slappe av litt mer. Ta meg tid til å senke skuldrene i blant og rett og slett ta livet litt som det kommer. Ikke alt trenger å planlegges. De aller største tingene skjer tross alt når du minst venter det.

Kjempegøy om andre bloggere også hiver seg over disse spørsmålene. :)

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Veronica S 6. januar 2016 at 19:46

    Fine mål for 2016

  • Leave a Reply

    Blogglistenhits