Interior

LITT FUNKY FORANDRING I HYLLENE

kreafunk-blogg-design-letters-kahler-sølv-silver-vase-foxy-potato-magazine-holder-skandinavian-home-style-2kreafunk-blogg-design-letters-kahler-sølv-silver-vase-foxy-potato-magazine-holder-skandinavian-home-style-3
Magasinhylle fra Foxy Potato og Kreafunk høytaler fra Cahetu.no

Den stilige høytaleren fra Kreafunk kommer i flere forskjellige farger, pluss at den også er trådløs og bruker Bluetooth opp til 30 meter. Hvor genialt er ikke det? Da slipper man alt styret med ledninger, noe som passer meg helt utmerket, hehe.

Cahetu er en nettbutikk med håndplukkede go´biter til deg og din bolig. Bak butikken står Camilla & Helle Tuborgh – datter og mor – som begge brenner for innredning og boliginteriør. Cahetu er en av Danmarks største bolig-nettbutikker. Suksessen førte til at de kunne kunne utvide med en egen norsk nettbutikk i 2014, noe vi nordmenn bør være veldig glade for.

Det er ingen tvil om at damene bak Cahetu har et godt øye for flott design. Bare se selv ved å ta en titt innom nettbutikken deres her.

Samarbeid

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits