Interior

STERKT BEHOV FOR SOL OG VARME

IMG_0500Ja, er det mulig, haha. Først maser jeg om at det må komme mer snø og så begynner jeg å lengte etter sol og varme, hihi. Jeg har så utrolig lyst til å reise bort snart, om så bare for en liten uke. Det hadde vært så godt å få kjenne litt sol på kroppen igjen. Krysser fingrene for at et lite bloggmirakel skjer, tihi. Jeg nekter rett og slett å vente helt til den norske sommeren kommer, pluss at det virkelig er på tide med et nytt eventyr for meg og fireåringen.

Jeg kan vel umulig være den eneste som begynner å savne sommer og sol?

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Kamilla Haaland 7. januar 2016 at 06:50

  Føler med deg! Bestilte flybilletter til Spania i går kveld. *motivasjon*
  Synd det ikke er før 3. april, da.. Men for bare holde ut! Da skal jeg feire at jeg er ferdig med videreutdanning og kulde!

 • Reply Carina Behrens 7. januar 2016 at 11:16

  Jeg kom akkurat hjem fra sol og varme i Thailand, så kan ikke akkurat klage, men må innrømme at det var litt trist å komme hjem til minusgrader :(

 • Reply Victoria Louise 7. januar 2016 at 18:09

  Så fine bilder! :) Kom akkurat hjem fra sol og sommer, og skal ærlig innrømme at det var helt herlig :D

 • Leave a Reply

  Blogglistenhits