Personal

I 2015 OPPDAGET JEG AT..

Mye kan skje i løpet av 365 dager og det er definitivt en god del som kan forandre seg. Dette er et knippe av tingene jeg oppdaget om meg selv i fjor.

♥ Jeg har begynt å interessere meg mer for interiørtrender og design, noe som helt sikkert synes på bloggen, hehe. Mine største inspirasjonskilder er uten tvil Pinterest og Instagram. Herregud, så mange lekre hjem jeg kommer over der.

♥ Jeg har blitt altfor avhengig av internett. Mobilen har virkelig blitt som en forlenget arm og det føles faktisk som en slags avhengighet. Heldigvis er jeg veldig klar over dette selv, så forhåpentligvis klarer jeg å begrense bruken litt i 2016.

♥ Jeg er klar for å reise igjen. Angsten min har vært knyttet til min frykt for å reise, men nå som jeg har fått overtaket på den vil jeg veldig gjerne utforske litt mer av Europa.

♥ Jeg trives faktisk veldig godt i hjembygden min, haha. Hvem skulle vel tro det? Jeg begynte å ønske meg bort herfra allerede da jeg var femten år gammel, men så endte jeg opp her likevel. Dette er uten tvil den beste boplassen for meg og fireåringen min.

♥ Jeg absolutt elsker foto! Før årsskiftet gikk jeg til innkjøp av et Canon 6D og jeg storkoser meg virkelig med å ta bilder hver dag. Jeg gleder meg til å bli mye flinkere i 2016!

♥ Jeg har mistet helt interessen for alkohol og festing. Jeg gidder det rett og slett ikke. Nei, gi meg heller en avslappende kveld på sofaen med en fin film eller god bok. Så mye bedre, pluss at man slipper å være fyllesyk dagen etter. Nei, fest og fyll bruker jeg ikke helgene mine på!

♥ Jeg sårt trenger både førerkort og bil så fort som mulig. Nå er jeg dritt lei av å være avhengig av andre til å kjøre meg hit og dit. Det er på tide å få tatt glattkjøring og det lille som står igjen for å få lappen. Å kunne kjøre egen bil hadde gitt meg så mye mer frihet og selvstendighet.

♥ Jeg gikk fra å ha lyst på et fargerikt hjem til å gå lei av farger, hihi. Nå begynner det å bli mer nøytrale farger hjemme hos oss igjen.

♥ Jeg skal tydeligvis finne kjærligheten igjen i 2016. Dette ble jeg fortalt av en klarsynt dame, hehe. Til det har jeg bare en ting å si: Hjelp og bring it on!

Oppdaget du noe spennende om deg selv og livet ditt i fjor?

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Kathrine Louise 8. januar 2016 at 18:54

    Så fint innlegg :) Noen av punktene stemmer godt for meg også :P Krysser fingrene for at du finner kjærligheten i 2016 da! :D Ha en riktig god helg <3

  • Leave a Reply

    Blogglistenhits