Interior

HARPER & BROOKS PERFECTION

«STRATFORD» er den mest unike klokken i Harper & Brooks sin kolleksjon.
Det er umulig å ikke forelske seg i den nydelige grå tweed-reimen og dekoren i rustfritt stål.
harper-and-brooks-watch-klokke-klocka-samarbeid-gull-stratford-hamilton-1harper-and-brooks-watch-klokke-klocka-samarbeid-gull-stratford-hamilton-2harper-and-brooks-watch-klokke-klocka-samarbeid-gull-stratford-hamilton-8harper-and-brooks-watch-klokke-klocka-samarbeid-gull-stratford-hamilton-9«HAMILTON» er laget av rosegull og rustfritt stål, noe som utgjør et perfekt resultat som oser luksuriøs minimalisme. Den absolutt fineste klokken i kolleksjonen til Harper & Brooks.harper-and-brooks-watch-klokke-klocka-samarbeid-gull-stratford-hamilton-5

Sponset

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits