Interior

TAKK OG FARVEL

skandinavisk-hjem-interiør-interior-scandnavian-home-typograhy-print-poster-fine-little-day-svart-hvitt-black-white-trend-gran-quotes-6Et par fine år har vi hatt sammen, men i dag var det dessverre på tide å si farvel. Til tross for de gode stundene, innså jeg at du ikke klarte å gjøre meg fornøyd lenger. Hade bra min fine kjære skinnsofa. Du vil bli savnet, hihi.

Som dere kanskje forstår tok jeg og Miley farvel med vår gode, gamle to-seter i dag og ønsket en splitter ny hjørnesofa velkommen. Jeg har ønsket meg en større sofa i over et år nå, så jeg er helt overlykkelig over at jeg endelig tok steget og kjøpte en på salg hos Fagmøbler. Den er virkelig helt perfekt! Gleder meg til å vise den frem! :)

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits