Interior

STILIGE TRAPEZE FRA NORRMADE

hylle-trapeze-norrmade-6hylle-trapeze-norrmade-2hylle-trapeze-norrmade-5hylle-trapeze-norrmade-4

Jeg er så glad for at jeg har denne bloggen jeg altså, hehe. Denne nydelige «TRAPEZE» hyllen fikk jeg sponset av Norrmade og jeg er helt forelsket i den. Definitivt et av de stiligste møblene jeg har hatt!

Hyllen er overraskende enkel å henge opp, da det stilige «gymnastikk»-tauet gjør at de tre hyllene sitter fast. De runde knottene helt øverst er en skikkelig lekker detalj, som gjør «TRAPEZE» enda mer unik.

Finner ikke noen norsk nettbutikk som selger akkurat denne hyllen, men danske Designfavoritter.dk tror jeg sender til Norge. :)

Nå er jeg spent på å høre hva dere synes om hyllen?

Sponset produkt

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits