Personal

5 TING JEG VIRKELIG SER FREM TIL I ÅR

Kalender fra Epic Design Shop

1. Å reise på ferie til Rhodos.
Dette ser jeg frem til hvert bidige år, og dette året er ikke noe unntak. I år blir det ikke «bare» to uker ferie, men nærmere en måned i fantastiske Hellas. Ikke fire uker sammenhengende da selvfø-
lgelig. Så lenge klarer jeg nok ikke å være borte fra kattepusene mine, hihi.

2. Å oppleve Adele live i Telenor Arena!
Dette vet jeg kommer til å bli en helt magisk opplevelse! Så glad for at jeg får muligheten til å oppleve denne rå dama live sammen med storesøsteren min. Konserten holdes på Telenor Arena
1. Mai – Yey!

3. Å pusse opp soverommet og yttergangen.
Haha, jeg må le litt av meg selv. Jeg setter meg hele tiden nye langsiktige mål når det kommer til oppussing av disse to rommene, men i år skal jeg somle meg til å gjøre det! Soverommet vårt vil bli så mye koseligere med hvite vegger og da kan jeg endelig begynne å henge opp noen print der også, hihi.

4. Å forelske meg igjen (det er lov å håpe!)
Innerst inne, så ønsker jeg vel ikke å ende opp alene resten av livet. Det høres bare veldig trist og ensomt ut. Derfor er jeg åpen for å finne kjærligheten i 2016. Krysser fingrene! :)

5. Å jobbe enda mer med blogg og nettbutikk.
Min nåværende kjæreste, altså jobben min, kommer jeg til å fortsette å bruke masse tid på i år. I tillegg til å være drømmejobben, så er det også en lidenskapelig hobby, noe som selvfølgelig fører til at en god del tid går til arbeidsrelaterte ting. Man må tross alt jobbe hardt for å oppnå suksess, eller hva?

Har du noe gøy å se frem til i år?

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Maria 30. januar 2016 at 09:24

    Fine mål for 2016 :-) Det blir ikke Rhodos på oss i år selv om vi ofte har pleid å reise dit. Har bestilt tur til Tyrkia i år, men i lys av de senere hendelsene der og at britiske utenriksmndigheter advarer britiske statsborgere å dra til Tyrkia (min mann er jo britisk) så skal vi prøve å flytte ferien til Kreta i år. :-) Der har jeg aldri vært så det gleder jeg meg til :-)

  • Leave a Reply

    Blogglistenhits