Personal

JEG MÅ LÆRE MEG Å NYTE LIVET

Hvorfor stresser vi alltid sånn med alt? Er det bare slik tiden har blitt? Vel, det pent nekter jeg å godta! I går kveld ga jeg skikkelig blaffen i alt og slappet av på sofaen i timevis. I løpet av fem-seks timer sjekket jeg verken blogg, facebook eller Instagram. Herremin, så utrolig godt det var!

Jeg tror vi rett og slett må bli flinkere til å logge av både fysisk og psykisk, spesielt om man jobber innen sosiale medier, tror jeg det er ekstra viktig å gi seg selv en time-out i blant. Dette er noe jeg glemmer av alt for ofte.cozy-mood-candles-bylassen-kubus-lyngby-tulips-kuleteppe-interiorblog-enjoy-life-how-to-2I februar skal jeg prøve å være litt mer obs på akkurat dette. Når klokken tipper over 21:00, så skal jeg bruke litt tid på å bare slappe av og kose meg før leggetid. Hvem vet, kanskje faller jeg fortere i søvn av å gjøre det også? Som regel ligger jeg timevis å tenker, planlegger og vel ja, stresser. Det kan umulig være sunt i lengden..

Ekstra enkelt blir det nok å falle i den fellen når jobben på samme tid også er en hobby. Nei, denne måneden skal jeg kjøre inn noen faste arbeidsrutiner slik at jeg får slappet mer av om kveldene. Det er mitt eneste mål i februar – Yey!cozy-mood-candles-bylassen-kubus-lyngby-tulips-kuleteppe-interiorblog-enjoy-life-how-to-3

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply kristin 31. januar 2016 at 22:18

    viktig å ta litt pauser til bare seg selv ja! fort gjort å bruke hele dagen på mobilen – og hva får man egentlig ut av det ?

  • Leave a Reply

    Blogglistenhits