Personal

SÅ VAR JEG IKKE HELT KVITT ANGSTEN LIKEVEL

Etter å ha bladd meg bakover i mitt eget bloggarkiv, la jeg merke til at det har vært veldig mange positive og «livet er så bra»-innlegg. Tenkte derfor at det var på tide å lette litt på hjertet og dele tanker som ikke er så glansfylte. Det blir jo fort sånn på en blogg, at kun de hyggelige tingene blir skrevet om og ryddige, lyse bilder blir publisert. «Hvem vil vel egentlig høre om det vonde?», tenker jeg, men selvfølgelig vet jeg at det faktisk er noen som kanskje ønsker det også. Derfor skriver jeg dette innlegget blant annet for dere, men også litt for min egen skyld.

Mine dager starter med at jeg ordner Miley, lager henne frokost og leverer henne i barnehagen. Når det gjelder meg selv gidder jeg ikke engang å sminke meg. Faktisk orker jeg ikke tanken på å børste håret, noe som resulterer i et halvhjertet forsøk på få til en hårtopp i stedet. Jeg har begynt å gi opp meg selv, sakte, men sikkert, litt etter litt, ser jeg at jeg begynner å ta mindre vare på meg selv. Jeg aner faktisk ikke hvorfor det har blitt sånn, hvorfor jeg ikke behandler meg selv bedre. Mange sier at utseendet reflekterer hvordan man føler seg på innsiden.. Vel, hehe, da er det ikke noen tvil når det kommer til meg. Jeg er et megastort kaos.

Men det er jo ikke sånn jeg ønsker å være. Jeg vil ikke se på det å sminke meg og børste håret som et ork. Jeg gjør det jo gledelig for datteren min og elsker å pynte henne, men jeg føler at jeg har blitt et dødfødt prosjekt. Huff, det hørtes veldig tragisk ut. Poenget mitt er at jeg nå virkelig skal skjerpe meg. Dette har foregått alt for lenge allerede og det har begynt å ødelegge selvbildet mitt.

Jeg tror det som må til for å gjøre en forandring er å utfordre meg selv. Jeg må gjøre noe som skremmer meg litt. Føle at jeg lever og at livet går fremover, men hvordan og hva?

Jeg må overvinne angsten, sette meg i et fly og dra på en etterlengtet ferie!

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Caroline 4. februar 2016 at 15:57

  Sterkt av deg å dele <3

  • Reply reidunbeate 5. februar 2016 at 02:15

   Tusen takk Caroline <3

  Leave a Reply

  Blogglistenhits