Movies

5 FILMER JEG KAN SE IGJEN OG IGJEN

Disse fem filmene kommer jeg helt sikkert, garantert IKKE til å gå lei av!

Twilight – Ja, det er sant. Jeg er skikkelig blodfan av Twilight, Vampire Diaries, True Blood, Teen Wolf, Underworld og Vampire Academy. Alt som inneholder vampyrer og varulver, så er jeg hooked!

Pride & Prejudice – Min absolutte favorittfilm som jeg aldri går lei av! Mr. Darcy er og forblir drømmemannen og det er lite jeg liker bedre enn å drømme meg bort i 19-hundretallet.

Bridget Jones – Dette er filmen jeg ser om jeg virkelig trenger å le + oppfølgeren «På randen». Disse kan jeg nok helt utenat, men hvem blir vel lei av morsomme, litt kleine Bridget Jones? Ikke jeg ihvertfall.

Eat. Pray. Love – For dere som liker reisefilmer, så vil jeg også tipse om «Under a Tuscan Sun». Den er kanskje beregnet på en litt eldre generasjon, men jeg storkoste meg med den. Herlig film!

Lord of The Rings – «Seriøst?» er det kanskje noen som tenker nå, og ja, jeg er dypt alvorlig. «Lord of The Rings»-trilogien er etter min mening noen av de beste filmene som noensinne er laget. Jeg liker «The Hobbit» filmene veldig godt også, men film nummer en og tre fra den første trilogien er klare favoritter hos meg.

Kan du ikke nevne noen av dine favoritter? Kanskje finner jeg noen nye :)

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits