Personal

FORELSKET IGJEN ETTER AT MANNEN MIN DØDE

IMG_1550

For første gang siden jeg mistet Magnus kan jeg si at jeg føler meg mer forelsket og lykkelig enn på lenge. Jeg har møtt en som har kapret hjertet mitt, som får meg til å le og som hele tiden vil meg og Miley det aller beste.

Barna våre kommer kjempegodt overens og jeg blir bare mer og mer sikker på at dette er ment to be. Litt klisjè sagt, men det er tross alt akkurat slik det føles. :)

I tillegg til å ha forelsket meg, går også nettbutikken bare bedre og bedre. Jeg sliter nesten med å ha tid til et privatliv, men jeg gjør så godt jeg kan for å prioritere begge deler. Kjenner jeg blir veldig stresset og bekymret når det går lang tid mellom hver gang jeg jobber. Jeg er vant til å arbeide så og si hele tiden, både på dagen og kvelden, men nå må nok det endres litt. Enklere sagt enn gjort, hehe.

1
Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Luisa Fernanda del Mar 1. april 2016 at 18:54

  Så fint å lese dette <3 Unner deg kjærlighet og suksess :D

  • Reply reidunbeate 6. april 2016 at 09:19

   Tusen takk Luisa!! :D <3

 • Reply kristin 4. april 2016 at 16:52

  såå koselig for deg <3

  • Reply reidunbeate 6. april 2016 at 09:19

   Jaaa :D

 • Reply Carina Behrens 4. april 2016 at 18:43

  Gratulerer så mye, glad på dine vegne <3

  • Reply reidunbeate 6. april 2016 at 09:19

   Tusen takk Carina! :D <3

 • Reply Toyni Erica 9. april 2016 at 11:23

  så utrolig koselig :D Godt å lese at du har det bra <3

 • Reply Therese 15. april 2016 at 12:00

  Dette var koselig å lese! :D Og ikke minst er det jo også litt stas når nettbutikken går så bra! Gratulerer med begge! :D

 • Leave a Reply

  Blogglistenhits