Parenting

LEKER VI NOK MED BARNA VÅRE?

Leker vi egentlig nok med barna våre?

Med all teknologien rundt oss i hverdagen er det skummelt hvor mye noen barn må mase for å få oppmerksomhet. Ja, jeg skal ærlig innrømme at jeg er en slave for både iphone og pc selv, men jeg prøver å bli mer bevisst på det og heller legge det bort frem til Miley legger seg om kvelden.

IMG_1595

Noe vi ofte gjør om ettermiddagene er å spille brettspill, Memory eller bare legge puslespill. Det er noe vi kan gjøre sammen, samtidig som vi også kan tulle og snakke sammen. Et av favorittene til meg og Miley er brettspillet «Operation», men etter å ha blitt tilsendt 3 gøyale spill fra TACTIC, tror jeg kanskje vi får en ny favoritt. «Mitt første Alias» tror jeg kommer til å bli en stor slager i tiden fremover, da det er gøy for både store og små.

Spillene fra TACTIC selges i de fleste bokhandler og leketøysforretninger, så du finner nok garantert et utvalg på nærmeste kjøpesenter.

Hva liker dere å spille sammen med barna?

// Alle spillene avbildet er sponset

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Maria 24. april 2016 at 18:21

    Åh det er så viktig det der med å ikke la teknologien være til hinder for sosialisering med barna. Selv om guttungen ofte ikke orker så mye mer enn å se på TV etter 8 timer i barnehagen og middag, så ser vi ofte sammen. Eller leser en bok sammen. Å legge bort telefon og PC de to-tre timene fra han kommer hjem til han legger seg (nettopp sluttet å sove i bhg og han er stuptrøtt på kveldene) er ikke et veldig stort problem etter jeg omprioriterte endel og la fra meg endel oppgaver som rett og slett ikke var «lønnsomme» :-)

  • Leave a Reply

    Blogglistenhits