Parenting

EN HEKTISK UKE MED BARN OG JOBB

Hei og hopp dere!

Dette kommer til å bli en skikkelig spennende og helt sikkert slitsom uke. Begge barna har sommer-
ferie nå og hele denne uken skal de begge to være hjemme samtidig, mens jeg skal forsøke å få jobbet litt hver dag mens de er her, hehe. Det tror jeg kan bli lettere sagt enn gjort for å si det sånn.

Nei, jeg har smurt meg med skikkelig mye tålmodighet nå og føler meg kjempegodt forberedt på en opptatt uke med mye barnekos. Vi skal finne på noe gøy hver dag og kose oss masse. Gleder meg til å bli enda bedre kjent med bonus-sønnen min også. Når barna er i barnehage, føler jeg dagene flyr unna så fort og vi rekker liksom ikke å finne på så mye. Jeg vil jo så gjerne bli bedre kjent med han og få et nærmere bånd til William, på lik linje som Miley. Derfor er jeg litt glad over denne gyldne muligheten til å ha begge to hjemme med meg hver dag denne uken. Nå krysser jeg bare fingrene for at det blir sol slik at vi kan få være mye ute også.

Det sier seg selv at jeg må prøve å legge bort arbeidet denne uken og kose meg litt (MYE) med barna. Mistenker at det blir steking av vafler nesten hver dag, hihi, også må vi jo lage middag til pappa kommer hjem – hver dag! Fordi han fortjener det :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Maria 19. juli 2016 at 07:16

    Det er så koselig å ha barna hjemme fra bhg. Jeg har guttungen hjemme annenhver fredag hele året men nå har han vært hjemme i tre uker. Vi har kost oss masse. Men han var veldig glad da han kunne dra tilbake til alle vennene sine i bhg i går allikevel. Hehe. (Og mamman skal innrømme at det var litt godt å få huset helt for seg selv igjen :-P Selv om det blir mamma-zander dag til fredagen igjen)

  • Leave a Reply

    Blogglistenhits