Girl Boss

NÅR ANDRE OPPNÅR SUKSESS

Det er så fort gjort, ja, jeg tror nesten det ligger litt i menneskets natur å bli sjalu når andre oppnår gode ting. Spesielt sårt blir det når noen oppnår akkurat noe du også har lyst på. Dette er en følelse jeg brukte å kjenne på veldig ofte før, men heldigvis har jeg klart å holde meg positiv og heller unne den personen suksessen i stedet.

Han/hun har mest sannsynlig jobbet veldig hardt for å komme dit og de har derfor gjort seg fortjent til å gjøre det bra.

Det jeg, og du, heller burde fokusere på er å fortsette med det harde arbeidet selv og reagere på en motiverende måte. Hvis han/hun kan få det til, så kan vel jeg også, ikke sant? Bruk den sjalusien til å jobbe enda mer motivert mot målet ditt, så skal du se at ting begynner å skje, sakte, men sikkert.

Det er plass til oss alle og jeg håper vi alle får det til!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits