Recipes

AMERIKANSKE PANNEKAKER MED VANILJEYOGHURT

amerikanske-pannekaker-frokost-oppskrift-fluffy-tykke-lapper-suksess-3

Åh, nam disse små amerikanske pannekakene var bare så utrolig gode. Første gangen jeg prøvde en oppskrift med vaniljeyoghurt og jeg kan bare si en ting, YUM! De ble veldig fluffy og smeltet på tungen, akkurat slik som amerikanske pannekaker skal smake. Dette var en av de bedre frokostene jeg har laget meg på en god stund for å si det sånn, og det blir absolutt ikke siste gang.

Jeg vet ikke hva som har kommet over meg de siste dagene, men jeg har plutselig så mye mer lyst til å være på kjøkkenet og både bake og lage mat. Jeg som ikke eier et snev av husmorgen (haha), har nå begynt å trives på kjøkkenet. En av grunnene er nok fordi vårt nye kjøkken er helt vanvittig fint og stort. Det ber liksom om å bli bruket hver dag, hihi.

Oppskrift (ca 12 små pannekaker)

3 store egg
2 dl melk
150 g hvetemel
2 ss sukker
1 pakke Tine vaniljeyoghurt (4-pack størrelse)
1 1/2 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
1 klype salt

Perfekt til både frokost og lunsj ;)

1
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits