Parenting

Jeg skal bli mamma igjen!

Nyheten er allerede delt med familie og resten av verden via Facebook, MEN dette er jo så stort at det må blogges om i tillegg, eller hva? Tenk – Jeg skal bli mamma igjen!! Dette hadde jeg aldri trodd om noen hadde sagt det for et år siden, haha. I slutten av Mai neste år, så blir vi foreldre til en liten gutt. Herremin som vi gleder oss!

Både jeg og mannen min har et barn hver fra før av, så dette blir vårt første barn sammen, noe som knytter familien vår enda litt tettere. Nå blir vi en stor familie på fem + en katt. Nei, det er ingen tvil om at 2016 ble et fantastisk år som skulle by på mange store forandringer i livet. Ikke bare skulle jeg bli forelsket, men jeg skulle i tillegg både få samboer, bli forlovet, gifte meg OG bli gravid – Alt i løpet av bare 9 måneder. Livet har virkelig overrasket meg det siste året og det setter jeg så utrolig stor pris på.

Det kan muligens (helt sikkert) bli en del blogging om svangerskapet her inne fremover, så jeg håper dere ikke går lei, men heller gleder dere sammen med meg, hihi. ;)

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Lizbeth Osnes 3. januar 2017 at 01:04

  Åååååh, gratulerer <3 Så innmari koselig! <3

 • Reply Malin 3. januar 2017 at 23:07

  Gratulerer så mye! Blir spennende og følge med videre x

 • Reply Carina Behrens 10. januar 2017 at 09:31

  Gratulerer så mye, Reidun Beate <3 Blir gøy å følge med, håper på masse oppdateringer!

 • Leave a Reply

  Blogglistenhits