Life

Jeg gikk ned 14 kilo på to uker

// Gammelt bilde fra i fjor.

Ja, jeg vet det høres helt sykt ut og det er kanskje vanskelig å tro på, men jo, jeg har faktisk gått ned 14 kilo på cirka to uker etter fødselen.

Greit nok, jeg vet at det er normalt å gå ned i vekt igjen etterpå, men at kiloene skulle rase av så raskt var jeg ikke forberedt på. Jeg gikk tross alt opp bare 4 kilo gjennom svangerskapet, så det at 10 ekstra kilo også har forsvunnet føles veldig rart. Godt selvsagt, men litt rart.

Plutselig passer gamle bher, truser, topper og bukser jeg hadde lagt unna for lenge siden, for de kom jeg jo aaaldri til å få på meg igjen. Så feil kunne jeg ta. Nå gjelder det vel bare å fortsette å få bort flere kilo i løpet av sommeren. Frem til nå har jeg gått ned enda to kilo, så da har jeg mistet totalt 16 kilo på veldig kort tid.

Det jeg selv har lagt godt merke til, og som garantert har hatt stor innvirkning på vekten min, er at jeg spiser mindre porsjoner enn før. Kostholdet er akkurat som tidligere, men mengden av mat har blitt redusert på grunn av at jeg rett og slett føler meg mett fortere. Nå skal jeg fortsette på samme måte fremover i tillegg til at jeg skal ta i bruk barnevognen ofte og bevege meg mer mens jeg er hjemme med babyen i sommer.

Nei, dette hadde jeg absolutt ikke trodd kom til å skje, så nå er det opp til meg å ta vare på denne muligheten og gjøre det til en varig livsendring. Jeg krysser fingrene.

1
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits