Life

KJÆRESTE, SAMBOER, EKTESKAP OG BABY PÅ KUN 1 1/2 ÅR

16. juli for to år siden skrev jeg dette innlegget om hva jeg ønsket å oppnå før jeg fylte 30 år. Den dagen hadde jeg absolutt ingen anelse om hva livet faktisk hadde i vente for meg.

1. Slutte å bite negler
Ja, tenk at dette har jeg omsider klart å slutte med. Denne stygge uvanen har jeg hatt så lenge jeg kan huske, men de siste 7 ukene har jeg plutselig ikke hatt interesse for å bite mer. Yey!

2. Akseptere meg selv for den jeg er
Dette har jeg strevet med i mange år, nettopp fordi jeg føler at jeg aldri er bra nok dessverre. Heldigvis har denne tankegangen blitt litt bedre nå det siste året, men jeg har nok fortsatt en vei å gå før jeg får selvtilliten på topp.

3. Bli flinkere til å ta bilder
Om jeg har blitt noe bedre til å ta bilder vet jeg ikke helt, men jeg har definitivt blitt flinkere til å fotografere MER. Dagene går forbi så fort, noe som har fått meg til å ville dokumentere litt flere øyeblikk hver dag.

4. Overvinne angsten
Dette har jeg klart. Bank i bordet! Etter at eksmannen min døde, ble jeg veldig redd og nervøs for nesten alt, spesielt redd ble jeg for døden og for at noe skulle skje med mine nærmeste. Dette er jeg jo fortsatt bekymret for (selvfølgelig), men det er ikke lenger slik at jeg tenker på det hver bidige dag og lar det gå utover helsen og livet mitt.

Jeg begynte å kjenne litt på denne redselen igjen da jeg fødte via akutt keisersnitt for 6 uker siden, men etter at jeg kom hjem fra sykehuset forsvant de negative tankene og følelsene mer og mer.

5. Si ‘jeg elsker deg’
I slutten av mars måned i fjor møtte jeg helt uventet mannen i mitt liv. Jeg trodde det skulle bli veldig vanskelig å åpne meg opp for kjærligheten igjen, men med ham føltes alt bare helt riktig. Vi sa at vi elsket hverandre allerede i løpet av den første måneden, men vi tuller litt med hvem av oss det var som sa det aller først, haha.

6. Flytte sammen med noen
Må nesten le litt av meg selv når jeg skriver, hehe. Ikke bare sa vi at vi elsket hverandre i løpet av den første måneden, men vi flyttet inn sammen så og si med en gang også. Tror aldri vi har vært borte fra hverandre mer enn 3-4 dager på rad.

Etter nesten 7 måneder som kjærester og samboere bestemte vi oss for å bli mann og kone. Vi overrasket derfor hele familien da vi giftet oss 1. oktober i fjor. Tenk at jeg skulle bli så heldig å oppleve ekte kjærlighet enda en gang. Det er ikke noe man skal ta for gitt.

7. Få enda et barn
Både jeg og mannen min har et barn fra før, men det var ikke før den 2. Mai i år at familien vår ble helt komplett. Klokken 20.58 på kvelden kom sønnen vår til verden og han kunne ikke vært mer perfekt. Vi blir bare mer og mer forelsket i ham for hver dag og vi gleder oss sånn til å se barna våre vokse opp sammen.

Nå er det tross alt fortsatt 6 måneder til jeg fyller 30 år, så jeg er spent på hva annet jeg har i vente. Jeg krysser fingrene for at det bare er enda mer positivt og at vi går en varm og herlig sommer i vente.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits