Parenting

Hun fylte 6 år på sin aller siste dag i barnehagen

Den 30. juni fylte Miley hele seks år og i tillegg var det den aller siste dagen i barnehagen for henne også. De slo skikkelig på stortromma i barnehagen og feiret dagen hennes med hjemmelagd pizza, noe hun selvfølgelig fikk lov til å velge på forhånd.

Åh, jeg har virkelig ikke nok gode ord for de ansatte i Labbetuss barnehage. Helt fra jenta mi startet der som toåring, har de tatt så utrolig godt vare på både henne og på meg. Jeg har alltid følt meg hørt og respektert, og jeg har aldri trengt å bekymre meg for at Miley ikke hadde det bra der. Gjennom de fire årene hun har vært der, har hun fått verdifulle minner og venner for livet (forhåpentligvis).

Jeg føler meg litt tom for ord, men jeg håper at alle de ansatte skjønner hvor viktige de har vært for oss, og hvor enormt takknemlig jeg er for at de har hjulpet meg å oppdra verdens herligste seksåring. Tusen, tusen takk skal dere ha! Vi kommer til å savne dere masse <3

Til høsten starter Miley på skolen og både mor og datter grugleder seg. Dette blir spennende! Eget innlegg om dette kommer.. :)

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits