Parenting

Kastet jeg bort livet mitt?

Et bilde sier vel mer enn tusen ord? Noen mente at jeg kastet bort livet mitt da jeg giftet meg og ble gravid så «ung», men jeg angrer ikke et sekund på valgene jeg har tatt!

Livet er uforutsigbart. Ingen vet hva morgendagen bringer og hvilke store forandringer som venter på oss. Uforutsette hendelser som fester seg i hjertet ditt og begynner å forme en ny vei i livet. En dag kommer plutselig den kjekkasen inn på der hvor du jobber og sjarmerer deg i senk. Et år etterpå har dere flyttet sammen, er gift og prøver å få barn.

Akkurat sånn skjedde det med meg da jeg var bare tyve år gammel. Jeg giftet meg første gangen da jeg var veldig ung og fikk mitt første barn et par år etterpå. Flere i min nærmeste omgangskrets mente at jeg kastet bort livet mitt den dagen jeg giftet meg og enda mer den dagen jeg ble gravid. Herregud, jeg måtte jo sørge for å studere og «skaffe meg en ordentlig karriere først». Jeg husker fortsatt hvor skuffet jeg ble over den negative reaksjonen på mine gode nyheter og ja, det stikker fortsatt litt i hjertet den dag i dag.

Jeg mistet en god venn den dagen og jeg fikk henne aldri tilbake.

Aldri noensinne har jeg angret på noen av valgene jeg tok. Greit, så fikk jeg ikke den lykkelige slutten jeg håpte på med Magnus. Det klarte kreften å stjele fra både meg og datteren vår. Poenget mitt er at jeg ville ikke vært foruten noe av det. Til og med sorgen i hjertet mitt ville jeg ikke valgt bort om jeg kunne. Den er en del av meg og den har gjort meg sterkere.

Noe jeg tror alle foreldre kan si seg enig i, er at ingenting, absolutt ingenting er mer verdifullt enn barna våre. Å bli mamma og pappa er den største og mest fantastiske følelsen i verden og jeg føler på ingen måte at jeg kastet bort livet mitt da jeg fikk datteren min. Tvert i mot, det var da livet mitt virkelig begynte. Barna mine er livet mitt.

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits