Travel

HVOR SKAL VI PÅ FERIE I SEPTEMBER?

Mange har spurt om vi skal på noen ferietur nå i sommer, men siden mannen min jobber, så har vi bestemt oss for å reise en tur i september i stedet. Da er det tross alt billigere også + at det er litt bedre temperatur for oss som skal reise med baby. Ferien går (selvfølgelig) tilbake til Rhodos og til vårt elskede favoritthotell Dionysos i Ixia. Jeg har vært der totalt 13 ganger og dette blir den femte gangen Miley blir med dit på ferie. Det har jo nesten blitt tradisjon å feriere på Dionysos og da må jo familiens nyeste medlem få oppleve den greske solen også, hehe.

Gammelt bilde fra 2013.

Vi skal være i Rhodos i to uker og vi gleder oss masse, spesielt Miley. Jeg må ærlig innrømme at jeg gleder meg mest til å kjøpe smokker og babyutstyr på Jumbo-senteret de har der, haha. Utrolig stort utvalg på rimelige produkter.

Håper å få til enda en liten ferietur før vinteren kommer, men det får vi ta litt som det kommer. Krysser fingrene for at vi kan ta en tur til Torrevieja igjen. Kjenner jeg savner Spania, maten og de lange flotte strendene de hadde der. Hadde vært skikkelig stas å fått vist mannen min hvor fint det er der. Miley var jo så liten sist gang da bare vi to reiste dit, så hun har veldig lyst til å dra til Torrevieja igjen også.

Skal noen av dere til utlandet på ferie i sommer?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Maria 9. juli 2017 at 12:55

  Vi skal også til Rhodos i september. Helt klart mye billigere, men fremdeles gode temperaturer. Vi skal bo i Faliraki denne gangen, men også vi har vært på Dionysos flere ganger. Siste gangen var faktisk da vi var der for å gifte oss for fem år siden. :-)

  • Reply reidunbeate 11. juli 2017 at 17:34

   Kjempefint på Faliraki også. Vannparken er gøy :D

 • Reply Frode 9. juli 2017 at 14:55

  Åhhh… Dionysos Hotel i Ixia.. Fantastisk.. Glemme aldri den turen me hadde te det hotellet.. Første turen eg og Kånå va i syden sammen, på ein hopp på tur sammen med Svigers.. Ana ikkje kor me sko bo, og kjørte forbi det eina flotta hotellet itte det andra.. Og når bussen kjørte opp den nyyydelige stripå opp mot resepsjonen.. Så hadde eg gitt opp.. Men, av alle ting så blei me kasta av der.. På Dionysos Hotel i Ixia.. Og hadde 14 fantastiske dagar.. E det lika fint der ennå?? .. Va nåken som sa det va blitt litt slitt.. Har lyst å reisa der te igjen.. 😃😃

  • Reply reidunbeate 11. juli 2017 at 17:34

   Synes Dionysos hotell er like bra som alltid jeg, om ikke enda bedre. :D

  Leave a Reply

  Blogglistenhits