Life

VÅRE 5 DÅRLIGSTE UVANER

Som alle andre par og familier, så har vi våre uvaner vi også, men dette er uten tvil de fem jeg irriterer meg mest over.

1. Vi lar det alltid bli kaos på kjøkkenet. Hvorfor er det egentlig sånn? Det må nesten alltid se bombet ut på kjøkkenet før en av oss gidder å rydde, haha. Heldigvis er vi flinke til å bytte på hvem som tar på seg «oppdraget». Dette kaoset må vi bli bedre til å unngå altså, hehe.

2. Du vasker klær raskere enn jeg rekker å brette sammen. Den største synderen her er så absolutt meg, haha. Jeg kan jo ikke klage på at du er snar til å vaske klær, så det sier seg vel selv at det er jeg som er treg til å brette sammen klærne igjen. Det er jo bare så vanvittig kjedelig.

3. Jeg svarer aldri på telefonen hvis det er et nummer jeg ikke kjenner igjen. Grunnen til det er fordi jeg har fått en skrekk for å snakke med ukjente. Dette fikk jeg i tiden etter at eksmannen min døde, da det var en telefonselger fra Telenor som påstod at jeg løy om at han var død. Han ga meg skikkelig dårlig samvittighet og jeg har fortsatt ikke klart å legge det helt bak meg. Så et godt tips er å ringe mannen min, Bjørnar, om dere vil ha tak i meg, hehe.

4. Vi bruker alt for mye papir. Ja, her mener jeg både tørkerull og toalettpapir. Vi er storforbrukere begge to. Føler vi må handle inn dette nesten to ganger i uka. Er det mulig, haha? Vi må bli mer sparsommelige. Tross alt er det en regnskog som lider på grunn av «vårt» papirforbruk.

5. Vi handler inn til middag hver dag. Ja, hver bidige dag gjør vi dette. Hvorfor? Vi vet jo at dette er et stort pengesluk, så vi skulle absolutt hørt på vårt eget råd. Nemlig å handle kun en eller to ganger i uka. Da kunne vi spart tusenlapper tror jeg. Skjerpings på oss to!

Kjenner du deg igjen i noen av disse og/eller har dere andre uvaner i hverdagen?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits