Movies

5 NYE SERIER JEG SLUKTE PÅ NETFLIX

1. Me, you, her. En morsom, trist og litt på kanten-serie vil jeg nok si, hehe. Dette er ikke en serie for de trangsynte, da den handler om et ektepar som begge forelsker seg i en eskortepike – og de blir kjærester, alle tre, noe som selvfølgelig ikke er en dans på roser.

2. Shooter. Dette er rake motsetningen til serien over, haha. Shooter er en spenningsfylt serie som alltid får meg til å sitte på sofakanten. Den første sesongen slukte både jeg og mannen min på bare en uke, så vi er kjempeglade for at sesong 2 endelig har kommet. Eller, det vil si, at to episoder av sesong to har kommet. Skuffelsen ble stor da vi trodde alle episodene var der, men så fikk vi kun se to lusne episoder..

3. Girlboss. Denne så jeg på bare to dager, hehe. Ja, det er herlig med litt underholdning når man har en baby som bare vil være i hendene hele tiden. Girlboss er basert på historien om velkjente Sophia Amoruso, eieren av millionselskapet Nastygal. Perfekt, lett underholdning for deg som liker skikkelige «jente-serier». Denne kommer ikke kjæresten din til å gidde å se på altså.

4. Gypsy. Makan til mer mindfuck-serie skal du lete lenge etter. Etter første episode trodde jeg ikke dette kom til å bli noen serie for meg, men merkelig nok fortsatte jeg å se alle episodene. Den ble nemlig bare bedre for hver episode, kanskje fordi damen i hovedrollen rotet det mer og mer til for seg, hehe. Mystisk, erotisk og veldig spennende serie. Anbefales.

5. The Crown. Denne serien er basert på livet til Dronning Elizabeth. Den følger henne delvis fra barndommen og gir oss et innblikk i hvordan livet hennes ble som Englands yngste dronning. Jeg elsker serier og filmer fra «gamle tider», så denne falt jeg pladask for. Kan nesten ikke vente til sesong to kommer.

Har du noen andre serier å anbefale meg?

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits