Interior

NYTT TIL JENTEROMMET FRA LILLEMEG DESIGN

Sjøhest-plakat og svane-kleshenger sponset av Lillemeg Design.

Er det en ting jeg har fått skikkelig dilla på i det siste, så er det å dekorere rommet til seksåringen min. Det er så gøy å ta bilder og prøve ut nye vinkler, slik at rommet virkelig vises fra sin beste side. Miley elsker rommet sitt nå og det er godt å se at hun liker å tilbringe tid der inne. Målet er å få det til å bli et ordentlig drømmerom etterhvert.

Før helgen fikk jeg tilsendt en nydelig sjøhest-plakat, samt en svane-kleshenger fra Lillemeg Design. Hun er utrolig flink og jeg har forelsket meg helt i hennes nyeste vannmaling-print. Anbefaler alle å sjekke ut butikken hennes HER.

// Sponset produkt

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits