Parenting

VI KAN SOVE NÅR VI DØR

Som småbarnsforeldre er det vel ingenting vi får mindre av enn nattesøvn. Det er merkelig hvordan kroppen fortsatt klarer å fungere og at jeg i tillegg gidder å gjøre så mye. For skal vi være helt ærlige, så er det tross alt ikke babyen sin skyld at vi ikke får sove om natten. Dette har vi valgt selv og Julian må jo selvfølgelig få lov til å skrike å si fra når han er sulten, selv om det betyr at jeg må stå opp to ganger i løpet av natten, noen ganger tre fordi han rett og slett bare vil ha litt nærhet.

Første gangen jeg fikk barn, så var det ikke sånn som dette. Jeg ble nok alt for bortskjemt med datteren min fordi hun gråt så og si aldri og sovnet gjennom natten med en gang. Jeg kan ikke huske at jeg ble noe sliten da hun var baby, men det var jeg nok helt sikkert. Det er bare vanskelig å huske seks år tilbake og den babytiden var preget av andre, mer alvorlige ting, som kreft.

Jeg skal absolutt ikke klage på livet mitt når det «verste» er at jeg får litt mindre søvn og tid for meg selv. Det er fort gjort å henge seg opp i det negative, noe jeg har gjort de siste dagene, men nå er det slutt. Jeg er så vanvittig heldig som har det livet jeg har, og nå er det på tide å være takknemlig for akkurat det.

Jeg blir bare mer og mer forelsket i dette herlige lille mennesket for hver dag. Han har begynt å lage herlige gode lyder også nå, og det smelter jo ethvert mammahjerte. Å tilbringe kosetid med babyen min på babygymmen er uten tvil et av dagens høydepunkter. Det er skummelt hvor raskt tiden flyr og hvor fort han vokser, men jeg er samtidig veldig spent og utålmodig på utviklingen hans fremover. Jeg gleder meg.

// Babygym er sponset av Done By Deer og kan kjøpes blant annet hos Lilleprinsen.no (utsolgt i blå).

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits